با اغازفصل زمستان و سرد شدن هوا نیاز به وسایل گرمایشی رونق می باید و همه به دنبال راهی برای گرم کردن محیط منزل و محل کار خود هستیم. سیستم های گرمایشی از اساسی ترین نیاز تاسیسات ساختمان هستند، و در همین راستا روش ها و تجهیزات بسیاری به منظور تامین هوای گرم ابداع و طراحی شده که هریک عملکرد مخصوص  به خود را دارا هستند.مثلا سیستم گرمایش از کف.

سیستم های گرمایشی با مصرف انرژی ، گرمای مورد نیاز را تامین می کنند. در سالهای اخیر و با توجه به مصرف بی رویه انرژی و کمبود آن، مهندسین و ساختمان سازان به دنبال  روش هایی هستند که با صرف کمترین میزان مصرف انرژی بیشترین بازدهی را  داشته باشد.

گرمایش از کف1

سیستم گرمایش از کف یکی از  جدیدترین و به روزترین روش های تامین گرما در سازه های ساختمانی به حساب می آید که به دلیل بهره مندی از مزایای بسیار با استقبال فراوانی روبه رو شده به طوریکه در اکثر سازه های نوین و مدرن از این روش به منظور تامین گرمای ساختمان بهره می برند البته این روش معایبی راهم شامل می شود که در ادامه به بررسی مزایا و معایب آن می پردازیم.

گرمایش از کف4

این مطلب را نیز از دست ندهید: مبلمان فضای باز را بر اساس جنس انتخاب کنید

مزایای استفاده از سیستم گرمایش از کف

مزایای استفاده از سیستم گرمایش از کف را می توان آسایش و آرامش در بالاترین حد ،درجه حرارت ثابت و همیشگی در کل طول فصل زمستان در نزدیکی کف ساختمان و در محلی که شما قرار دارید . هنگامی که فضای اطراف پا گرم باشد و هوای مورد تنفس گرمای زیادی نداشته باشد حالت بسیار دلپذیری را به وجود می آورد . سیستم انتقال گرمای گرمایش از کف به سیستم انتقال ایده آل  نزدیک است، گرما به آرامی از کف به سمت سقف منتشر می شود، پای گرم و سر خنک، به سلامت بدن بسیار کمک می کند.

گرمایش از کف4

صرفه جویی در مصرف سوخت

به دلیل تماس مستقیم افراد با منبع گرمایش، درجه حرارت محیط در درجات پایین تر تنظیم می شود. این امر باعث صرفه جویی25 الی 40 درصدی در مصرف سوخت می شود.

آزادی عمل در دکوراسیون داخل خانه

در این نوع سیستم های گرمایشی، به دلیل نبود رادیاتور فضای بیشتری در دسترس  دارید. همچنین نگرانی از نزدیک بودن برخی وسایل مثل تلویزیون و مبلمان به آنها وجود ندارد. این امر به خصوص در واحد های  با مساحت کوچکتر و اتاق خواب های با فضای محدود، ملموس تر است.

گرمایش از کف5

این مطلب را نیز از دست ندهید: یراق آلات نرده شیشه ای زیبا و مقاوم از انتخابش پشیمان نمی شوید

هوای پاکیزه تر ومرطوبتر

در سیستم  های رادیاتوری، عموما هوای اتاق خشک است. این مشکل در سیستم های  گرمایش از کف وجود ندارد

استفاده از منابع حرارتی متفاوت

در این سیستم گرمایشی می توان از منابع گوناگونی  برای تامین گرمایش استفاده کرد. موتور خانه، پکیچ و حتی حرارت خورشیدی  نیز می توانند در این سیستم مورد استفاده قرار گیرند

گرمایش از کف56

تمیزی دیوار ها و لوازم منزل

در سیستم گرمایشی رادیاتور، به علت سیکل گردش هوای گرم عموما دیوار های بالای رادیاتور به مرور سیاه شده و دوده را به خود جذب می کنند. در سیستم گرمایش از کف، این مشکل برطرف شده و دیوارها و سایر لوازم منزل در طول زمان سیاه نمی شوند.

معایب سیستم گرمایش از کف

سیستم گرمایش از کف نیز مانند سیستم های دیگر مشکلات  و معایب خاص خود را دارد، اما بیشتر این مشکلات قابل حل می باشند.

این مطلب را نیز از دست ندهید: الهام از طبیعت در دکوراسیون منزل و ایجاد آرامش بیشتر

زمان پیش گرمایش سیستم گرمایش از کف

گرمایش از کف دارای زمان پیش گرمایش 36 ساعته است. به این صورت که استارت سیستم در ابتدا فصل سرما (فقط در استارت اولیه در شروع زمستان)، با دمای 20 درجه سانتی گراد است و هر 12 ساعت یکبار 5 درجه می توان به آن اضافه کرد که در طول 36 ساعت به دمای ایده آل که  35 درجه است می رسد. این کار بدین دلیل است که گرمای ناگهانی،باعث وارد شدن شوک به کف نشود . این زمان در سیستم رادیاتوری 10 ساعت است.

گرمایش از کف8

عدم اعمال تغییرات در کف ساختمان

به دلیل کف خواب بودن  این نوع سیستم و  عدم استفاده از اتصالات در لوله های کف خواب، پس از پایان کف سازی  نمی توان در کف ساختمان تغییری ایجاد کرد؛ اما تغییرات جزئی و کوچک را می توان انجام داد.

نتیجه گیری

سیستم گرمایش از کف کاربرد زیادی در گرمایش منازل دارد و بیشتر  طراحان استفاده از آن را در طراحی های خود لحاظ می کنند. این سیستم به ذخیره انرژی، توزیع یکنواخت گرما در منزل و جانمایی بهتر مبلمان و تجهیزات خانگی کمک می کند.