در این مقاله از ایده چین می خواهیم درباره سبک انتقالی بپردازیم . و ویژگیهای آن را بیان کنیم . با ماهمراه باشید.
دکوراسیون کلاسیک و تجملات بزرگ و تزئینات سنگین آن برای بسیاری از ما حسی مانند حس خانه مادربزرگ و پدربزرگ را منتقل میکند. و از سوی دیگر دکوراسیون مدرن رابا آن خطوط صاف و تزئینات محدود کسل کننده و بی روح می بینیم . اگر خواستار یک سبک دکوراسیون بین این دو سبک هستید، ما به شما گزینه سبک انتقالی را پیشنهاد می دهیم.
همانطور که از نام این سبک پیداست اقتباسی از تلفیق دو سبک مدرن و کلاسیک است.
و بیشتر شبیه به دکوراسیون معاصر است. اما در باطن خود با دکوراسیون معاصر در نکات کوچک تفاوت دارد.
سبک انتقالی گرمی صمیمیت و راحتی سبک کلاسیک را برایتان دارد. اما بدون آنکه از تزیینات اضافی و سنگین حس قدیمی بودن را احساس کنید. و به کمک المان های مدرن می توانید آیتم های دکوراتیو و ساده در محیط خود انتخاب کنید.
این مطلب را نیز از دست ندهید: دکوراسیون دفتر کار،آماده کردن یک فضای مناسب افزایش راندمان کاری
ویژگی های اصلی سبک انتقالی
- مبلمان با خطوط منحنی
- استفاده محدود و به جا از آیتم های تزیینی
- استفاده از آثار هنری تاثیرگذار به عنوان نقطه تمرکز
- رنگ های خنثی در طراحی و دیزاین
- متریال های طبیعی مانند چوب طبیعی و فلز شیشه چرم
مبلمان در سبک انتقالی
در سبک انتقالی محوریت اصلی یک اتاق با مبلمان آن است. و الباقی دکوراسیون و تزئینات حول محور مبلمان می چرخد . بنابراین مبلمان باید خطوط منحنی کمی داشته باشد. و بزرگ و حجیم باشد تا در نگاه اول جلب توجه کند. و حس آرامش و خوشامدگویی را برای مهمان در مقام بیاورد. بهتر است نحوه چیدمان مبلمان گرد باشد تا یک فضای بسته در میان آنان ایجاد شود .و جلومبلی در وسط آن قرار بگیرد.
منسوجات در سبک انتقالی
شما در مبحث رنگ دستتان آزاد نیست. اما در قسمت منسوجات می توانید آزادانه تر عمل کنید . و حس طراوت و شادابی بیشتری را از طریق منسوجات به فضای خود بیفزایید . شما می توانید از پارچه های کبریتی پنبه ای و جیر استفاده کنید.
متریال
همانطور که در بخش قبل گفتیم بهتر است از متریال های بافت طبیعی استفاده کنید. مثل چرم ، چوب، فلز، شیشه و … .
اکسسوری های سبک انتقالی
شما نباید از آیتم های شلوغ استفاده کنید .تا دکوراسیون شما به سبک کلاسیک نزدیک نشود . سعی کنید با احتیاط تزیینات و المان های دکوراتیو را انتخاب کنید.
بهتر از آیتم های تزیینی را بزرگ و حجیم و با تعداد کم انتخاب کنید. اما آنقدر جلب توجه نکنند که بالانس محیط را به هم بزنند. بهترین گزینه اکسسوری هایی هستند که حس آرامش را انتقال دهند. مثل سینی های چوبی، گلدان بزرگ، قالیچه دیواری ، کوسن های حجیم.
این مطلب را نیز از دست ندهید:فرق بین کابینت کلاسیک و نئوکلاسیک،با شناخت انتخاب کنید
رنگ انتخابی
همان طور که گفتیم سبک انتقالی سبکی بین کلاسیک و مدرن است. هم میخواهیم از هیاهو و قدیمی بودن کلاسیک فرار کنیم. و هم از بی روح و خشک بودن سبک مدرن.
در اصل سبک انتقالی کلید سادگی و آرامش است. شما باید از هیاهو و خشونت به دور شوید. بنابراین از رنگ های خنثی مثل طوسی، استخوانی ، خردلی به عنوان رنگ اصلی در دکوراسیون انتخاب کنید. و می توانید از رنگ های آبی ، قهوه ای و سبز روشن برای عمق و آرامش بیشتر در اکسسوریهای فضای انتقالی استفاده کنید.