یک اثر هنری برای تاثیر گذاری روی مخاطب به عوامل و عناصر گوناگونی بستگی دارد. که مهمترین آن ها فیلمنامه است. و دکوراسیون و طراحی صحنه آنچه در ذهن نویسنده می گذرد را نشان می دهد. سریال قورباغه، با بازی نوید محمد زاده و فرشته حسینی که اخیرا حواشی زیادی در شبکه های اجتماعی راه انداخته اند. یکی از سریال های بحث برانگیز است. که در این مقاله از ایده چین میخواهیم به طراحی صحنه سریال قورباغه بپردازیم.
سریال قورباغه
سریالی جذاب و متفاوت از هومن سیدی است. که در بخش شبکه نمایش خانگی پخش شد. که آخرین ساخته ی هومن سیدی نیز به شمار می آید. که ایده و داستانی متفاوت دارد. و مخاطبان زیادی را به خود جذب کرده است. در هر قسمت از سریال مخاطبین با شگفتی های جدیدی رو به رو می شوند . و نقطه قوت این سریال رمز آلود بودن آن است.
طراحی صحنه سریال قورباغه
در ابتدای سریال با یک اسلحه گمشده مواجه هستیم. بعد از یک درگیری با پلیس، پلیس به قتل می رسد و اسلحه او ، به دست سه جوان می افتد. و باعث میشود این سه جوان فکر یک سرقت بی افتند. و نقشه یک سرقت به ذهنشان خطور می کند. اما این سرقت به مرور زمان پیچیده تر می شود .و وارد ماجراهای بیشتری می شویم.
طراحی صحنه سریال قورباغه
نویسنده و کارگردان: هومن سیدی
تهیه کننده : علی اسد زاده
بازیگران: نوید محمد زاده، فرشته حسینی، مهران غفوریان ،آناهیتا افشار ، هومن سیدی
این فیلم در لوکیشن محبوب هومن سیدی ، یعنی شهرک اکباتان فیلم برداری شده است. هومن سیدی ساخته هایی متفاوت از دیگر کارگردانان دارد . و همین باعث شده است که صاحب سبک و نظر باشد.
اگر شما هم با هومن سیدی آشنا باشید و آثارش را دنبال کنید بعید است که متوجه لوکیشن محبوب او نشده باشید. از آنجایی که شهرک اکباتان از جمله لوکیشن های محبوب هومن سیدی است . امضایی برای آثار او به شمار می رود. بلوک های تو در توی شهرک اکباتان مکان مناسبی نیز برای داستان های معمایی و راز آلود است. که برای درک آن باید هوش بیشتری به خرج دهید.
خانه نوری، همکلاسی قدیم رامین می تواند بهترین سوژه برای یک سرقت مسلحانه باشد.
نمای بیرون خانه، ثروتمندی صاحب خانه و گران بودن اجسام و وسایل داخل آن را نشان می دهد. خانه ای است که به راحتی می تواند مورد سرقت قرار گیرد و خسارت زیادی به صاحب خانه بزند.
اما این خانه با تمام زیبایی که دارد، از نظر امنیتی بسیار ضعیف است و همین نکته باعث جسارت رامین و دوستانش شده است.
طراحی صحنه سریال قورباغه
دکوراسیون خانه نوری، به سبک مدرن چیده شده است. و اجسام مدرن خانه با شخصیت خود نوری(نوید محمد زاده) همخوانی دارد. نوری توانایی های بالایی در محافظت از خود دارد. به همین علت امنیت بالایی برای ساختمان محل زندگی خود در نظر نگرفته است.
زندگی دو انسان باهوش متفاوت
قورباغه مثل بقیه سریال های تلویزیون ایران به اختلاف طبقاتی اشاره دارد . انسان ها ممکن است در شرایط یکسانی به دنیا بیایند و رشد کنند و حتی از هوش و استعداد یکسانی بهره مند باشند. اما با گذر زمان این تساوی به هم میخورد .
رامین و نوری هر دور در شرایط یکسانی بزرگ شده اند. و همچنین هردو هوش بالایی دارند. اما تفاوت زندگی آن ها بعد از دوران مدرسه خودش را نشان می دهد. در یک سکانس به خانه رامین و خانواده اش می رویم . دختر خانواده حق زندگی را از خانواده گرفته است. و فضای اصلی خانه را به مزون لباس تبدیل کرده است. و اعضای خانواده برای زندگی به حیاط خلوت پناه برده اند و زندگی خود را می گذرانند.
اما نکته جالب ماجرا اینجاست . که اهالی خانه لا تمام شراط بد کنار آمده اند و سعی میکنند خوب زندگی کنند. پ مثلا دلخوشی داماد خانواده فقط یک استخر کوچک است.
در همان قسمت از سریال، سکانسی از خانه نوری، همکلاسی رامین میبینیم که خانه ای لوکس در بالاشهر تهران است. و همه آرزوهای رامین در آن خانه به حقیقت پیوسته است.
خانه ای تمیز و مرتب که همه چیز سرجای خودش است. ماشین مدل بالا و یک استخر واقعی هم دارد!
نوستالژی شمالی
در قسمت چهارم سریال قورباغه، سکانس پایان جنگ و در شهر رشت را داریم. داستان یک تعطیلات خانوادگی که در یک تابستان داغ روی می دهد.
طراحی صحنه سریال قورباغه
خانه ای که در این قسمت نشان داده می شود. یک خانه چوبی و با سقف شیب دار است . بخاری های نفتی، بشقاب های دیوار کوب، رختخواب های روی هم چیده شده یک نوستالژی رنگارنگ زیبا را برای ما به ارمغان می آورد.
عشق و نفرت در یک نگاه
خیلی از ما از اثری که رنگ ها روی ذهن و احساسات ما میگذارند. قافلیم. و حتی گاهی آن را نادیده میگیریم . هومن سیدی در طراحی صحنه سریال قورباغه از این موضوع غافل نشده است و از این تاثیرات رنگی برا اثر گذاری روی ذهن مخاطب استفاده می کند. مثلا در قسمت پنجم سریال قورباغه، هنگامی که فرانک می خواهد روی ذهن رامین اثر بگذارد و ذهن او را تحت کنترل بگیرد. دوربین مارا به اتاقی می برد که مثلا نمادی از ذهن فرانک است.
اتاقی را نشان می دهد که در کل آن یک نور قرمز حکم فرماست. رنگ قرمز برای نشان دادن عشق، محبت و عصبانیت و خشم استفاده می شود. و این تمام احساساتی است که فرانک در آن لحظه احساس می کند. فرانک بعد از گذشت سال ها از آشنایی با رامین هنوز به او علاقمند است و همچنین به دلیل بی مهری ها و بی محبتی های رامین به شدت از او عصبانی است.