سنگ مرمر از سنگ‌های دگرگونی است که از دگرگونی آهک بوجود آمده است. کانی اصلی تشکیل دهنده آن کلسیت است. از این سنگ به صورت گسترده‌ای برای مجسمه سازی استفاده شده است. نمای بنای تاج محل از سنگ مرمر است.
سنگ های مرمر از گذشته تاکنون در صنعت ساختمان سازی کاربرد داشته اند، از جمله از این کاربردها در ستون، دکوراسیون، پله ها، کف و نمای داخلی می باشد.

سنگ مرمر
مرمر خالص به رنگ سفید میباشد که بهترین معدن آن در ایتالیا و ده رستم بم و قروه سنندج بوده است. به طور کلی بهترین معادن مرمر دنیا واقع در ایتالیا و ایران می باشد که از نظر تنوع رنگی ایران سرآمد است.

میز جلومبلی

استفاده از متریال سنگ مرمر برای یک میز جلومبلی انتخابی عالی است. سنگ مرمر ظاهر شگفت انگیزی به مبلمان شما می بخشد و ضمنا بر روی آن نیازی به استفاده از زیر لیوانی نیست. میزهای جلومبلی که با استفاده از این متریال ساخته می شوند از استحکام و مقاومت بالایی برخوردار هستند و درصورت هر گونه کاربرد نامتعارف احتمالی آسیبی به آن نمی رسد.

سنگ مرمر

یکی از بهترین موارد استفاده از سنگ مرمر در دکوراسیون خانه استفاده از آن برای پوشش ستون های خانه است. اگر در خانه خود ستون هایی دارید و از طرف دیگر ایده ای برای استفاده از آن در دکوراسیون خانه می خواهید، مطمئن باشید بهترین مکان برای شما همین ستون های موجود در منزل هستند. می توانید آنها را با سنگ بپوشانید و نمایی مرمرین به دکوراسیون خانه خود بدهید. با این کار هم به ستون های موجود در خانه هویت بخشیده اید و هم با افزودن سنگهای مرمر به دکوراسیون داخلی سبب غنا و شکوه هر چه بیشتر دکوراسیون کلی خانه می شوید.

بافت ترکیبی با استفاده از سنگ مرمر و چوب

سنگ مرمر یک سنگ فوق العاده با قابلیت های زیبایی شناسی و محصور کننده در بافت منزل است. علاوه بر آن، قابلیت شست و شو دارد و به راحتی تمیز می شود. به همین دلیل برای نقاط مرطوب مانند سرویس بهداشتی، حمام و… که در معرض انواع آلودگی قرار دارند، گزینه مناسبی به حساب می آیند.

معمولاً سنگ مرمرها حتی اگر در رنگ سیاه تعبیه شوند، جلوه و درخشش دارند و براق به نظر می رسند. به همین خاطر مرمر سفید محیط منزل را روشن و نورانی می سازد.

سنگ مرمر در حمام

استفاده از سنگ مرمر در حمام در هر شکل و اندازه‎ای همیشه ایده‎ی بسیار خوبی بنظر می‎رسد. کاشی‎های سنگ مرمر بسیار بادوام بوده و می‌توانند سال‎های سال ظاهر لوکس و بی‌نظیر خود را حفظ کنند. برای همین است که طراحی حمام با سنگ مرمر هرگز از مد نیافتاده و هنوز هم طرفداران خود را دارد.

سنگ مرمر

معایب سنگ مرمر

عدم مقاومت در قبال ضربه و به ویژه خراش ( که استفاده از آن را به عنوان کفپوش اکامن پر رفت و آمد محدود می‌کند)عدم مقاومت در قبال مواد اسدی و فرسایش (که باعث می‌شود نتوانیم از این سنگ‌ها در نمای ساختمان‌های مناطقی با باران‌های اسیدی فراوان استفاده کنیم یا استفاده از آن‌ها را در سرویس‌های بهداشتی و حمام – به دلیل استفاده از شوینده‌های حاوی اسید – محدود می‌کند)مقاومت فشاری و پایایی پایین‌تر نسبت به سنگ‌های گرانیتیعدم مقاومت بالا در قبال شرایط و ناپایداری‌های جویعدم مقاومت در قبال انقباض و انبساط.

سنگ مرمر

مزایای مرمر

مقاومت فشاری و پایایی بالاتر نسبت به سنگ‌های تراورتن
قابلیت حکاکی، صیقل‌کاری و غیره (که آن را برای مجسمه‌سازی یا جمکاکی نمای ساختمان و دکوراسیون داخلی مناسب می‌کند)

سنگ مرمر
دارای سطحی صاف و براق و آینه‌ای

دارای جذب آب بسیار بالا یه دلیل خاصیت آهکی که دارند ( از همین رو بهتر است از این سنگ‌ها در حمام یا سرویس بهداشتی و آشپزخانه استفاده نشود؛ اما برای سالن‌های پذیرایی و سایر قسمت‌های خشک خانه بهترین گزینه‌اند)