طراحی ساختمان امروزه بسیار مهم است. اما طراحی ساختمان های اداری در دنیای امروز که ما بیشتر وقتمان را در ادارات می گذرانیم اهمیت بیشتری دارد. طراحی فضای اداری باید به گونه ای باشد که واکنش مخاطب را در برخورد با خودش تغییر دهد. و خاطرات خوشی را برایش تداعی کند. و کارمندان اداره نیز بتوانند عملکرد خوبی داشته باشند. و خلاقیت بیشتری از خود نشان دهند. کارفرمایان باتجربه با یک طراحی اداری ستودنی می توانند روحیه کارمندان خود را حفظ کنند.به همین منظور امروز در ایده چین به بررسی طراحی چند ساختمان اداری می پردازیم.

مقاله های پیشنهادی: 

طراحی دکوراسیون مدرن اداری پروژه صرافی توسعه و صادرات

دکوراسیون اداری مدرن،اولین تاثیر مثبت روی مشتری یا ارباب رجوع

ساختمان اداری و سایت تولیدی شرکت سیناژن

شرکت سیناژن یک شرکت تولیدی دارویی است‌. یکی از مهمترین نکاتی که در طراحی داخلی این ساختمان اداری به آن توجه شده است، افرادی اند که در آن ساختمان بخشی از روز خود را سپری می کنند. به همین دلیل ایجاد فضایی با طراحی و ایده های خلاقانه باعث نشاط کارکنان و راندمان کاری شرکت شده است. این ساختمان تمام جذابیت های یک فضای اداری را یکجا فراهم کردند. این ساختمان مدتی پیش رتبه دوم را در بخش طراحی گروهی ساختمان های عمومی در دوازدهمین دوره جایزه معمار از آن خود کرده است. این ساختمان توسط « گروه معماران مدام » طراحی و اجرا شده است.

ساختمان اداری و سایت تولیدی شرکت سیناژن

طراحی داخلی واحد اداری “دفتر مرکزی پتروشیمی رازی”

هدف از طراحی داخلی واحد اداری تنها برای زیبایی محیط نیست، بلکه توجه به فضاها و عملکردهای ضروری یک ساختمان اداری و تامین نیازهای کارفرما نیز اهمیت بسیار زیادی دارد.
کارفرمایان باید به این نکته توجه داشته باشند که محیط کار باید جذاب باشد تا باعث ترغیب و تشویق کارمندان شود که در نهایت خروجی کار با کیفیت بالاتری به دست مشتریان آن کسب و کار برسد. دفتر مرکزی پتروشیمی رازی که توسط “دفتر معماری فضای فرا تهی” طراحی و اجرا شده است از این دسته فضاها است.

طراحی داخلی واحد اداری "دفتر مرکزی پتروشیمی رازی"

طراحی ساختمان اداری، دفتر مرکزی شرکت ونوس شیشه در تهران

طراحی ساختمان اداری شرکت ونوس شیشه، پروژه ­ای با مساحت کل تقریبی 490 متر­مربع، در چهار واحد کوچک مجزا ولی مرتبط، در طبقه نهم یک برج تجاری، اداری قرار گرفته است. ایده­ ی اصلی طراحی ساختمان اداری شرکت ونوس شیشه، استفاده از شیشه به عنوان عنصری مهم، تأثیرگذار و شکل دهنده در تمامی بخش های این پروژه است که دفتر معماری “رنا دیزاین ” به سرپرستی رضا نجفیان با این ایده ی منحصر به فرد خود توانسته رتبه اول جایزه معماری داخلی ایران در بخش اداری، برگزار کننده فصلنامه معماری و ساختمان، سال 1395 و همچنین تقدیر ویژه جایزه معمار در بخش بازسازی، سال 1395 را از آن خود کند.

طراحی ساختمان اداری، دفتر مرکزی شرکت ونوس شیشه در تهران

این مطلب را نیز از دست ندهید: مبل شرکتی چیست؟ و کجا کاربرد دارد؟

طراحی اداری داخلی “آتلیه سبز 9+”

آتلیه سبز 9+ یکی از همان طراحی فضاهای اداری است که “حامد کامل نیا” طراحی آن را براساس تلفیق کار و زندگی، توجه به شاخصه‌ های معماری سبز انجام داده است و توانسته فضای اداری بی نظیری را خلق نماید، این آتلیه در بالاترین طبقه یک ساختمان اداری، تجاری در شهر مشهد قرار گرفته است. فضای پیش از طراحی، یک طبقه اداری هم‌ سطح با کف، سقف، و تاسیسات مکانیکی و الکتریکی اجرا شده بوده است. طراحی اداری داخلی آتلیه بر اساس تلفیق کار و زندگی صورت گرفته و توجه به شاخصه‌ های معماری سبز در طراحی آن مورد نظر بوده است. این شاخصه‌ها نه تنها با استفاده از انرژی‌های نو، بلکه برای ایجاد احساس تعلق به محیط نیز به کار رفته‌اند. در طراحی صورت‌ گرفته، سه بخش اساسی مورد توجه بوده است: آتلیه، نشیمن، تراس (حیاط).

طراحی اداری داخلی "آتلیه سبز 9+"

طراحی ساختمان اداری آصف در تهران

طراحی ساختمان اداری آصف از “استدیو معماری بوژگان” در شمال شهر تهران و نزدیک به کوهپایه‌های شمالی شهر واقع شده است. قیمت بالای زمین و تراکم زیاد منطقه باعث شده است که اکثر کارفرماها تمایل داشته باشند که تمامی سطح مفید ساخته و به فضای داخلی اختصاص داده شود و این امر باعث می‌شود. اکثر ساختمان‌ها در تهران نمای بیرونی تخت داشته باشند. ساختمان اداری آصف دارای 10 طبقه است که شامل 6 طبقه اداری، یک طبقه تجاری در همکف و سه طبقه پارکینگ است. با توجه به کاربری اداری پروژه، تنوع مصالح انتخابی در جهت سادگی محدود شد و در بسیاری از فضاها همانند نما، پلکان و لابی ورودی طبقات، از سنگ گرانیت فلیم استفاده شد.

طراحی ساختمان اداری آصف در تهران

طراحی ساختمان اداری کارخانه توکارنگ در شهرضا اصفهان

طراحی ساختمان اداری کارخانه ها معمولاً از قرارگرفتن در عملکرد اصلی خط تولید و ساختمان اداری در کنار یکدیگر تعریف می شوند. در ایران عمدتاً ساختمان خط تولید از قبل طراحی شده و از طراح انتظار می رود که ساختمان اداری فاخری به سوله های قبلاً ساخته شده، اضافه کند. در طراحی ساختمان اداری کارخانه توکارنگ نیز کارخانه تولید رنگ ورق های مجتمع فولاد مجاور جاده اصفهان شهرضا است، سه دهنه سوله به عنوان خط تولید کارخانه قبلاً پیش بینی شده بود. لذا سعی معماران پروژه “احسان حسینی و الهام گرامی زاده نایینی” بر این بود تا با تعریف احجام اداری و خدماتی در کنار آن و ترکیب دو عملکرد اداری و صنعتی از لحاظ فرم، عملکرد و استراکچر، گونه ای متفاوتی از ساختمان های اداری، صنعتی ارائه دهند.

طراحی ساختمان اداری کارخانه توکارنگ در شهرضا اصفهان

طراحی داخلی ساختمان اداری مدرن سفیران

ساختمان اداری مدرن سفیران از “مهسا مجیدی” در طبقه ششم یک ساختمان 24 واحدی، از یک جعبه شیشه ای ساده تشکیل شده که حتی جزئیات ساده curtain wall در نمای آن حل نشده است. فضا شامل چهار اتاق بود و هیچ موضوع خاصی در آن وجود نداشت. تنها نکته قابل توجه، دید زیبای آن به کوه های شمال تهران است. در برنامه فیزیکی جدید کل دیوارها و سقف های کاذب تخریب و اسکلت زیبا و بتن ریزی کف طبقه بالا بعد از تخریب کامل مشهود شد.

طراحی داخلی ساختمان اداری مدرن سفیرا

طراحی ساختمان اداری آبورزان تهران

طراحی ساختمان اداری آبورزان به معماری “محمدرضا قدوسی و پارسا اقدم” با توجه به معماری مدرن بومی تهران شکل گرفته و با نگرش به نمای نامرئی شهری خلق شده است. این پوسته بر اساس هندسه ای متحرک و با سایه های مثلثی، شکل امروزی ساختمان های اداری در تهران را به خود گرفته است و توانسته رتبه دوم جایزه معمار سال 1393را از آن خود کند.

طراحی ساختمان اداری آبورزان تهران