سبک شیکر در دکوراسیون از سبک های قدیم و ریشه دار در طراحی داخلی منزل است. این سبک همان نوع قدیمی سبک دکوراسیون مینیمال است که عاشق سادگی در طراحی است. افرادی که در آپارتمان های کوچک یا خانه های نقلی زندگی می کنند طرفدار یک سبک شیک هستند که با سادگی اش راحتی بیشتری داشته باشند. سبکی که هم شیک باشد و هم ساده. پیشنهاد ما به شما سبک شیکر است. برای آشنایی با این سبک با ما همراه شوید.
این مطلب را نیز از دست ندهید: سبک دکوراسیون هالیوودی، مثل برد پیت باش
ویژگی های سبک شیکر در دکوراسیون داخلی
سبک شیکر که نام از یک فرقه مسیحیت به نام Shaker گرفته شده در اواسط قرن 18 میلادی شروع شد. در این فرقه انجام کار و تلاش زیاد و آزادسازی خود از قید و بند تمایلات غیر ضروری عقیده به داشتند. به همین دلیل سبک شیکر را فرم اصلی و اولیه سبک مینیمالیستی در دکوراسیون داخلی می دانند که اشتراکات زیادی هم دارند.
از ویژگی های بسیار مهم سبک شیکر این می باشد که کاربردی بودن هر المان در خانه شما نسبت به هر چیز دیگری اعم از زیبایی، دکوراتیو و غیره ارجحیت دارد. به همین دلیل مبلمان سبک شیکر بسیار ساده و عمدتا شامل کلاف چوبی با تزیینات کم می باشد.
ویژگی بعدی سبک شیکر این است که هیچ تزیینات اضافه ای ندارد. سبک Shaker هیچ گونه پیچیدگی در طراحی و معماری خانه از شما نمی خواهد. حتی به خرید مبلمانی با پایه های پیچ خورده و منبت کاری شده و کنده کاری های روی چوب هم نیاز نخواهید داشت.
سبک شیکر عاشق اصل سادگی در منزل است. به همین دلیل در دکوراسیون خانه های نقلی و کوچک می توانید از فضای منفی و تعداد کم وسایل جانبی و تزیینی لذت ببرید.

متریال مورد استفاده
شاید برخی افراد ساده بودن وسایل منزل را با بی کیفیت بودن آنها اشتباه بگیرند. اما در این سبک همه وسایل و بخش های خانه بسیار با کیفیت و مرغوب می باشند. با اینکه در این سبک دکوراسیون داخلی اکثریت وسایل منزل ساخته دست هستند و امکان انجام آن در زندگی و دنیای مدرن امروزی وجود ندارد، می توانید با خرید متریال های طبیعی و با کیفیت، به آن پایبند بمانید.
سعی کنید برای خرید مبلمان، کفپوش و بخش های چوبی خانه حتی کابینت ها، جنس چوب آنها را از درخت گیلاس، افرا و کاج انتخاب کنید.
برای خرید پارچه، تشک و ملحفه و بالش هم جنس پشم، کتان و ابریشم در اولویتتان باشد. همانطور که گفتیم در سبک شیکر، کیفیت و مرغوبیت هر چیزی در کنار کاربردی بودن نسبت به هر چیز دیگری اولویت دارد.

رنگ بندی در سبک شیکر
رنگ بندی که برای دکوراسیون داخلی انتخاب می کنید، بر پایه رنگ های خنثی هستند. رنگ های روشن با زیبایی خاص خود در این سبک خودنمایی می کنند. البته تصور نکنید که رنگ های سفید و مشکی باید استفاده شوند. برای رنگ دکوراسیون داخلی طبق اصول سبک شیکر بهتر است که از رنگ های برنزه، خاکستری، سفید مایل به زرد یا خاکستری استفاده کنید
برای رنگ دکوراسیون داخلی علاوه بر استفاده از رنگ های خنثی، قانون 60-30-10 را هم فراموش نکنید. 60% رنگ انتخابی باید برای فضای غالب مثل دیوارها و 30% برای فضای دوم مثل مبلمان و 10% هم به عنوان رنگ تأکیدی مثل اکسسوری ها باشد. توجه داشته باشید که الگوها و پارچه های مولتی کالر و چند رنگ نباید استفاده کنید.

نور پردازی در سبک شیکر
نورپردازی و نور کافی در فضای دکوراسیون داخلی منزل حرف اول را در سبک شیکر می زند. هر فضایی در دکوراسیون منزل باید روشن و تا حد امکان بهره مند از نور طبیعی خورشید باشد. البته منظور از نورپردازی و روشنایی زیاد در منزل استفاده از تزیینات روشنایی بخش نیست. تا حد امکان استفاده از نورپردازی با روش های مصنوعی ممنوع است.
در سبک شیکر توصیه شده که برای نورگیری مناسب راهرو و اتاق خواب، از پنجره های سقفی استفاده نمایید. که امروزه به اسکای لایت معروف هستند. در دکوراسیون پذیرایی استفاده از دیوارهای کاذب مثل پنل مشبک را توصیه کرده اند تا نور در فضاهای مختلف پخش شود.

سخن آخر
سبک شیکر مخصوص افرادی است که آپارتمان های کوچکی دارند و به دنبال یک خانه ساده اما مرغوب هستند. این سبک یک زندگی پر از آرامش و سادگی را برای ساکنین خانه به ارمغان می آورد.