برای داشتن یک غرفه ایده آل و جذاب جدا از هر بحثی دیگر می بایست در ابتدا به عوامل و استانداردهای طراحی غرفه نمایشگاهی پرداخت و سعی کرد تا حد امکان، خروجی غرفه طراحی شده و ساخته شد خود را به این استانداردها نزدیک و نزدیک تر کنیم .
استانداردهای طراحی غرفه نمایشگاهی خیلی ابعاد سخت و پیچیده ای ندارند ولی معمولا خیلی سخت میشود تمام موارد درج شده برای طراحی غرفه در ان را، رعایت نمود به همین سبب ما سعی کردیم تا در این مطلب به این مورد ویژه بپردازیم ، تا شما را با استانداردهای طراحی غرفه کمی بیشتر آشنا نماییم.
استانداردهای طراحی غرفه نمایشگاه:
نمایشگاه یک محل تبلیغاتی موثر در عصر کنونی است که تنها می توان با یک حضور موفق در آن، به سود و شهرت قابل توجه ای در آن دست پیدا کرد؛ غرفه های نمایشگاهی یکی از ارکان های اعتبار یک نمایشگاه به حساب می آیند. و به همین جهت باید از طراحی مطلوبی برخوردار باشند. در این بین در تمام کشورهای مدعی صنعت نمایشگاهی، قوانین و مقرراتی هستند که از آن ها به عنوان استانداردهای طراحی غرفه نمایشگاه یاد می شود. استانداردهایی که دیگر می توان آن ها را خط قرمز طراحان نامید! به هر حال، استانداردهای طراحی غرفه نمایشگاه موارد زیادی را در بر می گیرد. که ما تنها در این قسمت قادر به درج کردن تعدادی از موارد آن می باشیم.
این مطلب را شاید دوست داشته باشید: دکوراسیون اداری مدرن،اولین تاثیر مثبت روی مشتری یا ارباب رجوع
در ابتدا مجری و برگزار کننده نمایشگاه باید اسامی فهرست بار حاضرین در نمایشگاه را به همراه اطلاعات دقیق جا و مکان غرفه و همچنین جانمایی محصولات و محتویات آن را به تیم های طراحی و غرفه آرایی مربوطه، حداکثر تا 20 روز قبل از بازگشایی نمایشگاه برساند. که این اطلاعات شامل: تفکیک قیمتی غرفه، نوع غرفه و همچنین مشخصات مربوط به کالاها و خدمات دیگر می باشد. لازم به ذکر است که یکی از استاندارهای طراحی غرفه نمایشگاه، ایجاد شناسنامه برای غرفه طراحی شده است. که باید در آن، خصوصیات مرتبط با طرح، طراح و همچنین تاریخ طراحی مندرج شود.
در فاز طراحی، ناظر طراحی در تمام فازهای طراحی و اجرایی می بایست. از تیم طراحی شرکت مورد نظر باشد تا در صورت رویت اولین عدم تطابق با قوانین استاندارد نمایشگاهی، بلافاصله در صدد اصلاح آن برآید.
نکات استاندارد در طراحی غرفه های نمایشگاهی
فضای غرفه را بیخودی شلوغ نکنید
پر کردن غرفه های نمایشگاهی یک امر کاملا تخصصی است. که باید با صبر و حوصله به آن پرداخت تا در پایان آخرین روز کاری نمایشگاهی از نتیجه مطلوبی بهره مند شد.
خلاقیت را چاشنی طراحی خود نمایید
طراحی یک غرفه نمایشگاهی که تمام موارد استاندارد در ان رعایت شده باشد. خیلی هم کاری سخت و پیچیده ای نیست. و می توان با اندکی وام گیری و تامل از سایر طرح های زده شده، به آن دست پیدا کرد .
طراحی ساده
خیلی سعی در ایجاد طراحی های پیچیده نباشید. یکی از اصول استانداردهای طراحی غرفه ها، ایجاد اصول ساده نگری در طراحی ها می باشد .
شاید این مطلب هم بکارتان بیاید: مبل شرکتی چیست؟ و کجا کاربرد دارد؟
نور، بو،رنگ و صدا؛ چهار عامل مهم برای نزدیک شدن به استانداردهای طراحی غرفه نمایشگاه است. نورپردازی در غرفه های نمایشگاهی عصر حاضر از جایگاه ویژه ای برخوردار است. و تاثیرگذاری زیادی بر دید مخاطبان نمایشگاه دارد. پخش بوی مطبوع نیز شاید در ظاهر خیلی به چشم نیاید. اما در باطن کار خودش را بر روی دستگاه های مختلف حسی بدن حاضرین در نمایشگاه می کند. رنگ ها دنیای باورنکردنی و غیر قابل انکاری دارند تا جایی که می توانند سبب حیرت زدگی بازدید کنندگان از غرفه شما شود. صدا نیز می تواند سبب ایستادن مخاطبان در کنار غرفه شما شده و به جست و جو در محتویات غرفه شما بپردازد.
سخن پایانی
همانطور که گفتیم استانداردهای طراحی غرفه نمایشگاه بسیاروسیع و گسترده هستند. و ما تنها سعی کردیم تا در این مطلب به گوشه کوچکی از آن ها اشاره نماییم. استانداردهای طراحی هر چقدر که سختگیر تر باشند. ما با غرفه های طراحی شده از سطوح بالاتری در نمایشگاه ها مواجه می شویم. که البته این سختگیری ها نباید خیلی کورکورانه باشند. و باید قدری انعطاف را در خود داشته باشند. تا طراحان و غرفه سازان عزیز درون مرزی ما، دل سرد نشوند . و دست از خلق طراحی ها و ایده های نوین خود برندارند.