یکی از ایده های زیبا سازی فضای بیرونی خانه و ویلای شما استفاده از حوضچه ها و برکه ها می باشد. نصب برکه مصنوعی آماده شرایط خاصی نیاز دارد. و نیاز مند عمق مشخصی است. تا با اصولی و بدون مشکل نصب شود. برکه مصنوعی آماده به نوعی فضای سرگرمی را نیز ایجاد میکند.
معمولا در این نوع از برکهها به پرورش گونههای خاصی از ماهی ها و آبزیان مناسب شرایط، پرداخته میشود. اگر این ایده فوقالعاده شما را نیز ترغیب کرده تا در محوطه بیرونی خانه یا ویلای خود برکه مصنوعی آماده تعبیه کنید، این مقاله را از دست ندهید. در این مطلب از «ایده چین» درباره شرایط خاص و مورد نیاز برای نصب برکه های آماده میپردازیم.
مراحل ساخت برکه مصنوعی آماده
ترفندی که مراحل کار شما را کاهش میدهد و نیاز به عایق کاری را از بین میبرد استفاده از برکه مصنوعی می باشد. در ادامه مراحل ساخت و جاگذاری برکه مصنوعی آماده را قدم به قدم بررسی میکنیم .
ساخت برکه مصنوعی
- ساخت برکه مصنوعی: مرحله اول
بعد از تهیه قالب برکه مصنوعی آماده، حفاری است. قسمتی را که برای تعبیه برکه در نظر دارید به اندازه قالب خریداری شده حفاری کنید. دقت داشته باشید که حفاری باید به صورت پله پله باشد و در هر مرحله از حفاری بهتر است به کمک یک تخته چوب یا شاغول تراز بودن هر سطح را اندازهگیری کنید.
-
ساخت برکه مصنوعی: مرحله دوم
بعد از اتمام حفاری، ماسه ریزی است.
یک لایه ماسه را کاملا روی قسمت حفاری شده پخش کنید به طوری که کاملا تمام سوراخها پر شوند و سطحی یکدست کف برکه ایجاد شود.
- ساخت برکه مصنوعی: مرحله سوم
از یک آستر پلاستیکی که به عایق شدن کامل سطح برکه کمک میکند استفاده کنید.
البته قالبهای آماده حوضچه های مصنوعی خود به عنوان آستر عمل میکنند و میتوانید مستقیما قالب را روی شنها قرار دهید. اما استفاده از یک آستر قبل از نصب قالب، خیالتان را از هرگونه ایجاد نشتی و مشکل راحت میکند.
- ساخت حوضچه مصنوعی: مرحله چهارم،عایق بندی است.
بهتر است اطراف قالب را با سیمان و ماسه عایق بندی کنید تا در جای خود محکم شود. در این مرحله میتوانید برکه مصنوعی آماده خود را با آب پر کنید. سنگینی آب باعث میشود تا قالب کاملا در جای خود قرار گیرد و حرکت نکند.
مرحله آخر ساخت حوضچه مصنوعی آماده
زیبا سازی
بعد از اینکه برکه را کاملا با آب پر کردید. و از عایق بودن آن اطمینان حاصل کردید. میتوانید کارهایی که به زیباسازی آن کمک میکند را شروع کنید. میتوانید از چیدن سنگ اطراف برکه شروع کنید یا گیاهانی را که در نظر گرفتید، اطراف برکه خود بکارید.
همچنین بعد از گذشت یک تا دوهفته از ساخت برکه زمانی که از شرایط آن مطمئن شدید، میتوانید ماهیهایی که مناسب برکههای مصنوعی هستند را در آن پرورش دهید و از فضایی که برای خود ساختید، لذت ببرید.
این مطلب را نیز از دست ندهید:شیشه مات کن،امنیت را تضمین کنید و در آرامش باشید!
شرایطی که برای ایجاد یک حوضچه مصنوعی آماده نیاز است
ساخت یک برکه مصنوعی آماده در هر جا و هر شرایطی که فکر میکنید. امکان پذیر نمیباشد . اگر می خواهید یک حوضچه مصنوعی در فضای خانه خود داشته باشید. باید شرایط را کاملا بررسی کنید تا دچار مشکل نشوید.
از جمله شرایطی که برای ساخت یک برکه مصنوعی آماده نیاز است، میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
بهتر است مکانی که برای ساخت برکه در نظر گرفتید زیر تابش نور خورشید باشد. این موقعیت باعث میشود تا آب برکه دیرتر کثیف شود و گیاهان اطراف برکه موقعیت بهتری برای رشد داشته باشند.
بهتر است برکه را زیر درخت نصب نکنید، زیرا مجبور خواهید بود تا هرروز زمانی را برای تمیز کردن برکه و تخلیه برگهای درخت از آن، سپری کنید.
بهتر است برکهای که میسازید خیلی از فضای خانه دور نباشد و بتوانید علاوه بر لذت بردن از زیبایی آن، از داخل خانه شرایط برکه را مورد بررسی قرار دهید.
عمق برکهای که میسازید بهتر است بین 60 تا 80 سانتی متر باشد تا در زمستان دچار یخزدگی نشود و اگر قصد دارید تا در آن ماهی پرورش دهید، ماهیها از فضای رشد کافی برخوردار شوند.
بهتر است هنگام بارندگی سایهبانی برای برکه خود تعبیه کنید تا در فصول بارندگی، برکه سرریز نشود.
کلام آخر
در این مطلب سعی داشتیم تا با ارائه مراحل ساخت یک برکه مصنوعی آماده، شما را در مسیر ساخت آن یاری دهیم و نکاتی را در اختیارتان بگذاریم تا روندی سنجیدهتر را پیش بگیرید. دقت داشته باشید که ساخت یک حوضچه مصنوعی آماده، نیازمند شرایطی است که قبل از هر اقدامی باید بررسی کنید تا در زمان طولانی دچار مشکل نشوید