امروزه پیمانکاران و دست اندرکاران ساختمانی به دنبال ایجاد خلاقیت  به استفاده از محصولات جدید  روی اورده و دیگر همانند گذشته از مصالح ساختمانی مانند آهن، گچ و سیمان و مواد مشابه برای اجرای. سقف در همه ای اماکن  استفاده نمی کنند.
در این میان میتوان به استفاده ازسقف‌های شیشه‌ای به عنوان یکی از منحصر به ‌فردترین و زیباترین سازه‌های ساختمانی اشاره کنیم.
سقف شیشه ای
  سقف شیشه ای   یک سازه ی شیشه ای جدید و مدرن  است که به  صنعت ساختمان سازی وارد شده است  و توجه افرادر زیادی را به خود جلب کرده است .  در زمینه ی صنعت ساختمان می توان  سقف های شیشه‌ ای نشکن یا سقف های شیشه ای مقاوم را در  ساختمان‌های شیک و گران قیمت  به کار برد.
همین موارد باعث شده تا ازسقف شیشه‌ای به عنوان یکی از اصلی‌ترین شاخصه های  دکوراسیون داخلی نام ببریم .
برای امنیت بیشتر سقف ها در اماکن مختلف تمام شیشه ها در سقف شیشه ای سکوریت شده که در اثر شکست احتمالی و فروریختن خاصیت برندگی نداشته وموجب سرگرد بودن تکه های شیشه شده تا در صورت اصابت به فرد اسیب کمتری وارد سازد.
 در سقف شیشه ای از لمینیت به این منظور استفاده می شود که اگر شیشه بر اثر ضربه بیش از حد بشکند شیشه به صورت مثلثی سرجای خود باقی بماند دچار ریزش نشود.
سقف شیشه ای
سقف‌های شیشه‌ای  را میتوانیم  براساس
 ابعاد و مساحتی که دارند همچنین شکل ظاهری متفاوت ان ها در دونوع دسته بندی قرار بدهیم که این دسته بندی شامل سقف شیشه ای ثابت و دیگری سقف شیشه ای  متحرک می باشد.
 سقف‌های شیشه‌ای ثابت با توجه به ایمنی بالایی که دارا هستند میتوان به صورت یکپارچه استفاده کرد .
 و اما سقف‌های شیشه‌ای متحرک   که به صورت ریل‌دار یا در اصطلاح بازشو طراحی شده اند  در اینگونه سقف ها برای به‌حرکت درآوردن ،  می توان از نوعی موتور الکتریکی استفاده کرد و یا این‌که با کمک گیربکس دستی آن‌ها را باز و بسته کرد.
قبل از نصب سقف شیشه ای برای یک اتاق باید به مواردی توجه کنیم .
از جمله دمای اتاق که در فصل های مختلف سال تغییر میکند برای مثال در یک اتاق افتاب گیر میتوان از  شیشه های سکوریت و یا شیشه های مخصوص برای مقابله با اشعه ها ی مضر  استفاده کرد.مورد دیگر  میزان و مساحت است از انجا که شیشه را نمی توان عایق خوبی برای استفاده در فصل سرما و گرما دانست و حتی موجب افزایش مصرف انرژی نیز میشود باید به متریال به کاررفته  در سایر قسمت‌های اتاق توجه کرد .
 توجه به این هدف که  در کدام قسمت‌ خانه  به نور طبیعی بیشتری نیاز داریم، تا سقف شیشه ای را برای آن به کار ببریم گزینه دیگری است که باید به آن توجه کنیم.
یکی از موارد دیگری که باید به آن توجه کرد استفاده از یک فن برای تهویه هوا در اتاقی که دارای سقف شیشه ای است.
سقف شیشه ای ثابت امکان باز و بسته شدن شیشه وجود ندارد انواع مختلف دارد که میتوانیم به این صورت معرفی کنیم .
سقف شیشه ای

سقف شیشه ای ثابت دو جداره

 با توجه به دو لایه بودن سطح شیشه ای و قرار گرفتن گاز در بین آنها،  مقاومت بسیار بالایی در برابر ضربه را دارا است و عایق بهتری در برابر صدا و دما است

سقف شیشه ای ثابت رنگی

 از نوع رنگی آنها نیز در محیط های مختلف و متناسب با دکوراسیون داخلی و نمای ساختمان استفاده میشود. سقف های شیشه ای رنگی قیمت  بالاتری نسبت به نوع معمولی دارند.

سقف شیشه ای که از چند تکه قاب بندی شده

این سقف  از چند تکه تشکیل می شود و در قاب های جدا قرار میگیرد و در نهایت کنار هم نصب می شود این سقف ها جلوه مناسبی ندارد و دید خوبی از آسمان را فراهم نمی کند.

سقف شیشه ای متحرک

 یکی از انواع سقف های شیشه ای است که به صورت ریلی باز و بسته استفاده می شود.و این امکان را برای کاربران فراهم میکندتا هر 4 فصل سال را از نزدیک احساس کنند، اگر بخواهیم  بارش برف و باران را در فصول سرد سال  مشاهده کنیم می توانیم با یک ریموت سقف را جمع کرده و بدون خیس شدن شاهد بارش زیبای باران شویم و یا در فصول گرم سال سقف را باز کرده و از هوای مطبوع و دلپذیر بهاری بهره مند شویم.

مزایای سقف شیشه‌ای

• باعث افزایش ورود نور به ساختمان میشود.
سقف های شیشه ای  کمترین میزان استهلاک را دارا هستند
• قطعات استفاده شده در سقف‌های شیشه‌ای را به‌ راحتی می‌توان به  دلیل قابلیت بازیافت به اشکال مختلف در بیاوریم و از آن‌ها استفاده کنیم
• سقف‌های شیشه‌ای  موجب کاهش نیاز به مصرف انرژی برق خواهد شد